Michal Rehúš – Program dekomunikácie

Knihy
8. apríla 2013, 21:04 | redakcia

Na stiahnutie:

Správne zobrazenie interaktívneho prehliadača vyžaduje povolený JavaScript.

Cena za stiahnutie tohto diela je dobrovoľná. Svoje príspevky môžete posielať na číslo účtu vydavateľstva Vlna/Drewo a srd: 4030075802/3100.

Predaj

Kníhkupectvá:

Artforum, Panta Rhei

Internetové kníhkupectvá:

Artforum, Gorila, Alterego, Smebook, knihashop

Objednávky:

e-mailom: vlna [na] vlna [bodka] sk

telefonicky: 02/52453031

Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on Bookmarky.cz Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on Facebook Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on Linkuj.cz Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on Twitter Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on vybrali SME Share 'Michal Rehúš – Program dekomunikácie' on Email

3 komentáre »

  1. Ján Slávik píše:

    Podpriemerné táraniny agresívneho Solotrukovho epigóna. Akože cool a intelektuálna poézia?! Kde je naozajstná originalita?! Možno by bolo fajn naučiť sa písať alebo ísť od toho preč, Michal!

    • Michal Rehúš píše:

      vidím, že som na správnej ceste, ako to u teba vyvoláva takéto komické reakcie, troll (pred chvíľou registrácia na facebooku a prvý facebookový komentár hneď k mojej zbierke, následne komentár k zbierke na kloake)

    • Filip Gordi píše:

      pán Slávik, ste poriadne mimo. v prvom rade by ste sa mali naučiť čítať a možno potom by ste mohli poučovať druhých o písaní.

Pridať komentár

XHTML | Povolené značky: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0
2010 – 2024 kloaka | ISSN 1338-158X (online) | ISSN 1338-5054 (tlač)
kloaka [na] membrana [bodka] sk
web beží na WordPresse, s témou odvodenou od Barecity